logo
leren is leuk

Hypnose opleidingen zijn er voor iedereen  

life coaching

Hypnose om van problemen af te komen

Hypnose geeft je kracht die je voor voor de rest van je leven kunt gebruiken voor jezelf én om anderen te helpen om van problemen af te komen.  Een kracht die we allemaal binnen in ons hebben, maar waar we zonder hypnose niet bij kunnen. Zo kun jij anderen helpen om af te komen van problemen, belemmeringen en negatieve overtuigingen die misschien wel onoplosbaar leken.

Veel mensen die een sessie hypnose hebben gehad zijn verrast over het resultaat. Het resultaat na een hypnose sessie is er direct en het gaat gewoon vanzelf. De verandering komt gewoon helemaal vanzelf van binnenuit. Wil jij ook mensen verrassen en problemen snel en vriendelijk oplossen?

Lees hier meer over hypnose

Leer vakkundig problemen oplossen met directe hypnose

De hypnose opleidingen van Hypnose Centrum Utrecht zijn geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in hypnose én voor mensen die wegens hun beroep veel werken met mensen en die hun professionele kennis willen uitbreiden om doeltreffender hulp te kunnen bieden. De opleiding Hypnotherapeut is een betaalbare opleiding met een geaccrediteerd diploma door de beroepsvereniging voor alternatieve zorg. (GRO)

 • Kijk bij de opleiding Hypnotherapeut voor meer informatie
 • Masterclasses om jezelf nog breder in te zetten 
 • Kies voor een betaalbare opleidingen met een erkend diploma (GRO)
 • Ga met echte cliënten en problemen aan de slag
 • Praktijkgerichte lesdagen
 • Een erkende docent/praktijktrainer
 • Een specialisatie is mogelijk
 • Geen grote volle klassen, maar aandacht voor jou
 • Eerlijk geprijsd en geen aanvullende kosten
Opleiding HypnotherapeutMasterclass Virtuele Maagverkleining

De belangrijkste dingen die je zult leren bij de opleidingen

van Hypnose Centrum Utrecht zijn:

 • Hoe je een hypnotische trance opwekt bij jezelf en bij anderen en je leert de verschillende technieken om dit te doen
 • Verschillende technieken om de aandacht van de persoon te focussen en hun bewustzijn aan te spreken
 • Hoe je suggesties kunt formuleren die effectief zijn voor het bereiken van specifieke doelen
 • Verschillende toepassingen van hypnose, zoals het verminderen van stress en angst, het verbeteren van prestaties en concentratie, het stoppen met roken, afkomen van chronische pijn, enzovoort.
 • Technieken voor het enthousiasmeren van groepen en individuen. (Waardevol voor leidinggevenden!)
 • Hoe je hypnose kunt gebruiken als onderdeel van een bredere therapeutische benadering

Het is belangrijk op te merken dat hypnose training niet betekent dat je controle over de geest van anderen hebt. In plaats daarvan gaat het erom dat je leert hoe je hypnose op een veilige, ethische en effectieve manier kunt gebruiken om verandering te bewerkstelligen en mensen te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Je leert hypnosetechnieken toe te passen, je taalgebruik positief in te zetten en hoe je jezelf en anderen kunt helpen om problemen aan te pakken en van klachten af te komen.

Er zijn meerdere trainingen beschikbaar zoals een opleiding hypnose, een Masterclass of een workshop zelfhypnose. Kies wat bij jou past!

Alle opleidingen, trainingen en workshops zijn een prachtige aanvulling op diverse beroepen, bijvoorbeeld voor mensen die werken in de zorg, coaches, consulenten, eigenlijk voor iedereen die met mensen werkt.

Ben je nieuwsgierig wat hypnose is en wil je er alles over leren? Ik nodig je van harte uit om mee te doen, want hypnose leren is leuk, vooral omdat je direct praktisch aan de slag gaat.

Monique is een erkend lifecoach en personal coach en heeft alle aandacht voor jou. Om die reden zijn er altijd kleine groepen. Jij krijgt alle aandacht tijdens de praktijkdagen én heb je zelf issues die je wilt oplossen, los ze dan direct op tijdens de praktijkdagen. Ook handig om te vermelden als je een specialisatie kiest, zodat daar rekening mee wordt gehouden.

Dit is je docent/trainer

Wil jij blijvende veranderingen in gang zetten bij jezelf en bij anderen?

Hypnose leren is ook een kwestie van taalvaardigheid. Je leert hoe je positieve suggesties gaat geven die voor verandering zorgen. Taalvaardigheid is dus een onderdeel van hypnose leren. Je zult versteld staan wat een verschil jij kunt gaan maken door jouw taalgebruik aan te passen.

Samen leren en werken geeft een fijn groepsgevoel met een goede sfeer.  Bij leren hoort ook lachen, gezellig samen koffie of thee drinken en ervaringen uitwisselen. Tijdens de praktijkdagen ga je samen met de andere cursisten aan de slag. Leerzame dagen waarin je met en van elkaar leert. Kies voor de opleiding hypnose en je kunt ook direct je eigen problemen oplossen tijdens de opleiding.

De holistische kijk op gezondheid en op een gelukkig leven laat zien hoezeer de geest en het lichaam met elkaar is verbonden. Je merkt al dat als je zorgen hebt je een lichamelijke klacht erbij krijgt. Heb je een lichamelijke klacht dan volgen vaak stress , angst en onzekerheid.

Anderen zijn je voorgegaan en hun ervaring met de opleiding, met hypnose en met Monique kun je teruglezen op de website en op Google reviews.

 

Toelatingseisen

 • Het opleidingsniveau voor de opleiding is MBO niveau. Een specifieke vooropleiding is niet vereist.
 • Je bent 18 jaar of ouder en je beheerst de Nederlandse taal voldoende in woord en geschrift.
Opleiding Hypnotherapeut

Iedereen kan hypnose leren

Iedere keer is er de verbazing dat dit eigenlijk zo gemakkelijk is aan te leren en dat iedereen het kan leren. Je moet interesse hebben in mensen en het fijn vinden om problemen op te lossen.

Keer op keer blijkt dat een probleem een andere oorzaak kan hebben en je merkt hoeveel een vervelende mindset over iets zo’n grote invloed kan hebben in het leven van iemand. Vrij van vervelende gedachten is heerlijk en bevrijdend. Hypnose brengt je terug naar je innerlijke zelf wie je in wezen diep in je hart bent.

 

Contact informatie


Peppelkade 48
3992 AK Houten

info@hypnosecentrumutrecht.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2024