logo
breek je vrij

Je kiest voor directe hypnose omdat je van je probleem af wilt

Stop met het saboteren van jezelf 

Hoe vaak heb je niet tegen jezelf gezegd: vanaf vandaag snoep ik niet meer, vanaf nu stop ik met roken of nu bijt ik niet meer op mijn nagels?

Hoe vaak voel jij je onzeker, heb je onvoldoende zelfvertrouwen of word je overvallen door angst?

Gebeurt het weleens dat je niet overtuigend genoeg overkomt of dat een ander weer met die promotie weg loopt, terwijl jij zo hard werkt?

Is het geen tijd om nu echt af te komen van belemmeringen die jouw succes, geluk en gezondheid in de weg staan?

 

kom van je stress af

Directe hypnose is een zeer effectieve therapie

Door middel van deze vorm van hypnose werk jij met de kracht van jouw eigen onderbewustzijn en kies jij voor een andere mindset. Een hele andere aanpak dan je gewend bent misschien, maar verdiep je eens in de werking van directe hypnose

De behandeltechnieken van Hypnose Centrum Flevoland werken doeltreffend, ontspannend en zijn zeer aangenaam om te ervaren. Bovendien is hypnose een serieus en beter alternatief dan het slikken van pillen

Een bewuste beslissing

Door hypnose staan de vermijdingsstrategieën van het brein tijdelijk op een lager pitje. Dat betekent dat scepsis, twijfel en aarzeling zijn uitgeschakeld. Je staat open voor suggesties die positief zijn voor het slagen van jouw hypnose sessie.

Suggesties die door de hypnotiseur worden gedaan zullen door hypnose ongehinderd het onderbewustzijn bereiken en als “waar” aangenomen worden. Deze suggesties kunnen alleen door jouw onderbewustzijn worden geaccepteerd als jij zelf ook bewust achter deze suggesties staat. Zodra je onderbewustzijn een nieuw idee accepteert, accepteer je het automatisch op een bewust niveau.

Het moeten voor jou aanvaardbare suggesties zijn. Concreet betekent dit dat als jij bewust besluit om bijvoorbeeld niet meer te roken, de hypnotiseur jouw vermijdingsstrategie kan omzeilen zodat jouw onderbewuste dit als waarheid wilt accepteren. Je neemt dus altijd een bewuste beslissing en jouw medewerking en motivatie speelt wel degelijk mee.

Een beslissing in je onderbewuste

Bij hypnose geeft de hypnotiseur jouw onderbewuste directe instructies.

Omdat jij bewust achter deze beslissing staat is de hypnotiseur in staat jouw vermijdingsstrategie te omzeilen en een wijziging aan te brengen zodat jij van jouw slechte gewoonte of valse- en misovertuigingen af bent.

Of je nu jong of oud bent…. hypnose is een hele krachtige manier om je mindset te veranderen

Wil je meer weten? Heb je vragen?
Lees dan snel verder wat een directe hypnosebehandeling inhoud

Directe hypnose helpt in 85% van de behandelingen in 1 sessie.

 

Motivatie speelt een belangrijke rol. Je moet je gedrag of een patroon willen aanpassen.

Wil je afvallen, maar niet stoppen met snoepen dan helpt ook hypnose niet.

Geeft een ander je op voor een sessie stoppen met roken, maar jij denkt “ik probeer het wel voor jou” dan is dat onvoldoende motivatie.

 

Wat is hypnose?

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@hypnosecentrumflevoland.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2023