logo
gewicht kwijtraken

Zeer effectieve afslankmethode zonder complicaties

Masterclass Hypnotische  Maagverkleining en Maagband

Een effectieve afslankmethode zonder complicaties
De hypnotische maagband is een bewezen effectieve methode om blijvend gewicht te verliezen. Deze methode is enorm in populariteit toegenomen de afgelopen jaren. De kracht van de hypnotische maagverkleining en maagband is dat ook de oorzaak van het overgewicht wordt aangepakt in de behandeling. Niet alleen de oorzaak van het overgewicht wordt weggenomen, maar ook de trek in te veel eten verdwijnt en de client is gewoon snel vol.

Mogelijke oorzaken zoals emotie-eten, verkeerd aangeleerde eetgewoonten en de trek in suiker wordt mede aangepakt.

In tegenstelling tot de risico’s van een operatieve maagverkleining kent de hypnotische variant geen negatieve bijwerkingen en/of risico’s. Het is 100% veilig, er is geen narcose nodig, er zijn geen littekens en er is geen herstelperiode van toepassing. Toch blijkt de hypnotische maagverkleining minstens net zo effectief als een echte maagband.

In deze Masterclass, leer je om veilig en effectief de Hypnotische Maagband te plaatsen of de maagverkleining uit te voeren d.m.v. Hypnose. Je leert beide technieken toe te passen en de client op de behandeling naar keuze voor te bereiden.

Je leert in de praktijkgerichte Masterclass hoe je jouw client in 4 sessies begeleidt naar een gezondere leefstijl en een gezonder gewicht.

Je ontvangt alle praktische benodigdheden om jouw cliënt in dit proces te begeleiden. Wil jij graag cliënten begeleiden in jouw praktijk zodat ze op een veilige, gezonde en verantwoorde manier gewicht verliezen? Wil jij het verschil maken in het leven van mensen die worstelen met overgewicht? Dan is deze Masterclass zeker iets voor jou.

Afvallen zonder dieet

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze masterclass is geschikt voor hen die reeds beschikken over het diploma opleiding Hypnotherapeut of werken als gewichtsconsulent, diëtist of bijvoorbeeld afslankcoach.( reeds in bezit zijn certificaat basis en advanced hypnose). Ben je geïnteresseerd en heb je nog geen basis en advanced dan kun je dit gemakkelijk voor de opleiding halen. 

De investering voor deze masterclass bedraagt € 399,00 excl BTW. Deze investering verdien je bij de behandeling van één cliënt al volledig terug.

De locatie is Houten(Utrecht)

Lesdag op 19 mei 2024
De dag duurt van 09.00 tot 16.30 uur

 Doe mee en meld je aan ( 4 plekken beschikbaar)

Meld je aan voor de Masterclass

Leer de vaardigheden van basis en advances hypnose

De hypnotische of virtuele maagband of maagverkleining is een tool die je kunt inzetten bij cliënten die tobben met overgewicht, tobben met vreetbuien of anderszins problemen hebben met hun gewicht.

Om de maagband of maagverkleining in te zetten is het nodig om de basis en advanced hypnose kennis te bezitten. Je kunt met deze kennis jouw cliënten nog beter begeleiden naar een gezonder eetpatroon en een gezonder gewicht en dat alles zonder grote ingreep. 

Wat het brein gelooft is wat er gaat gebeuren. Is jouw client een emotie-eter dan zal de drang om te eten of te snoepen altijd opspelen als er een emotie in het spel is. Wil je dit voorkomen en jouw client begeleiden naar een blijvend gezond gewicht een eetpatroon dan is het noodzakelijk het geloofsysteem van jouw client te veranderen. Jij kunt dit alleen inzetten als jouw client echt wil veranderen en de clienten die jouw praktijk bezoeken zijn daar echt aan toe. 

Misschien hebben enkelen zelfs al gedacht aan een maagverkleining, maar het risico op complicaties is groot en de nazorg is enorm. 

Wil je de hypnotische maagband en maagverkleining inzetten en heb je nog geen kennis van hypnose?
Geef je dan op voor de basis en advanced modules op 25 en 26 november in Houten (Utrecht) Deze dagen staan dan geheel in het teken van gezond gewicht. 

De lesdagen zijn van 09.00 tot 17.00 uur. 

Na deze 2 dagen kun je direct doorstromen naar de Masterclass Hypnotische Maagband en maagverkleining op 9 december en kun jij jouw cliënten naar een mooie start in 2024 leiden. Ga jij het verschil maken? 

Investering:
Basis en Advanced Hypnose €450 excl BTW (is inclusief 10% actiekorting)
Masterclass Hypnotische maagband en maagverkleining: € 399 excl BTW

Locatie Houten (Utrecht)

Basis HypnoseAdvanced Hyppnosetechnieken

Ik heb al eerder een opleiding hypnose gedaan, maar ik deed er niets mee. Ik voelde me niet zelfverzekerd genoeg. De theorie ken ik en in de eerdere opleiding hebben we wel geoefend, maar ik heb gewoon wat meer tijd nodig. Monique ontmoette ik op een bewustzijnsfestival waar zij een workshop gaf over hypnose en dat intrigeerde mij. Ik hoorde dingen die ik niet eerder gehoord had en ik raakte geïntrigeerd. Ik had na de workshop al meer dan theoretische kennis en zo heb ik de opleiding bij Monique gedaan.  Opnieuw dus. De opleiding is slechts 4 dagen, maar wat doe je veel praktijkervaring op. Ik ging ook echte klanten helpen tijdens de praktijkdagen en toen ik de opleiding bij Monique afrondde voelde ik gewoon dat ik het nu wel kon. Ze nam ruimschoots de tijd voor mij en loste tijdens wat individuele sessies problemen van mij op waar ik al zo lang mee rondliep. In de prijs van de opleiding zaten dus ook al mijn persoonlijke sessies. Ik was te zwaar en heb voor de hypnotische maagoperatie gekozen. Ik heb gekozen voor een soort van ballonnetje met een zoutoplossing te plaatsen waardoor er minder ruimte in mijn maag is. Eigenlijk net zo als bij een echte operatie gebeurt. Ik kon ook wat anders kiezen, maar ik wilde dit balletje. Ik ben al heel wat gewicht kwijt, voel me vrolijker en ik kijk graag in de spiegel. Ik ga deze opleiding ook doen want ik weet wat het betekent. Groetjes, Hilde

Contact informatie


Peppelkade 48
3992 AK Houten

info@hypnosecentrumutrecht.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2024