logo

Hypnose past heel goed in een zakelijke omgeving

Hypnose in een zakelijke omgeving is zeer effectief

Ook op  het werk zijn we niet alleen rationeel, concreet en bewust bezig, ook niet op het werk

De misvatting over hypnose ligt in het idee dat we alleen rationeel, concreet en bewust bezig zijn wanneer we ons bezighouden met zakelijke activiteiten binnen werk, bedrijven en organisaties. 

We zijn allemaal mensen met persoonlijkheden, karaktereigenschappen, gewoontes, neigingen, angsten, onzekerheden, emoties etc. Dit zijn allemaal processen die zich onderbewust afspelen en vaak vaag en abstract zijn.

Rationeel denken heeft niet veel invloed heeft op deze processen zoals emoties en onzekerheden.  De meeste processen gebeuren automatisch en we worden er niet altijd gelukkiger van. Als we iets willen veranderen, stuiten we vaak op weerstand in onszelf. En dat terwijl veel van die automatische processen ertoe leiden dat we klachten krijgen als stress, burn-out, onzekerheid, angsten of zelfs chronische pijn. 

Als werkgever heb je te maken met al die verschillende persoonlijkheden, karaktereigenschappen, gewoontes, neigingen, angsten, onzekerheden en emoties. 

Hypnose verzuim en verzuimpreventie

Heb jij grip op verzuim op heb jij grip op het verzuimproces?

Bijna elke organisatie heeft een expert verzuim of een casemanager verzuim. Het verzuimproces zoals o.a. de administratieve processen, risicodragerschap, sociale zekerheid en contacten met o.a. de arbodienst zijn daardoor goed geborgd. Het verzuimproces voldoet hiermee aan alle wettelijke en noodzakelijke eisen.

Gezond en gelukkig werken
Verzuimpreventie en verzuimverlaging gaat over mensen en als organisatie kun je verstrikt raken in alle processen en regelgeving rondom verzuim.

Elke medewerker heeft een eigen en andere reden voor verzuim. De symptomen van verzuim kun je categoriseren, maar de emoties zoals angst, machteloosheid, boosheid of verdriet kun je niet categoriseren en vallen niet onder een medisch gediagnosticeerde aandoening. Dit zijn mentale klachten die zeer langdurig zijn, maar met hypnose therapie sneller dan welke therapie dan ook worden opgelost. 

Als Hypnose Therapeut en specialist gezond en gelukkig werken vind ik het belangrijk dat de medewerker weer grip krijgt op het probleem en hiermee ook weer grip krijgt op de eigen toekomst. De medewerker krijgt de sturing over zijn/haar eigen leven en de kans op een oplossing en herstel is ineens vele malen groter.

Hypnose Therapie is er voor mensen die de angel van hun probleem kwijt willen. Zij willen geen handvatten meer, maar grip op hun eigen leven en hun eigen gezondheid en geluk.

Hypnose Therapie wordt steeds vaker ingezet. Mensen merken steeds meer dat een probleem meer is dan wat er uiterlijk aan de hand is.

Verzuim en verzuimpreventie

Hypnose en Vitale en gezonde medewerkers

Stoppen roken en gewichtsafname zijn een aantal issues waar je als werkgever jouw medewerker een handvat kunt reiken. Reik je een handvat met hypnose dan weet je dat de mindset mee verandert. Geen gevecht, maar ontspannen loskomen van een vervelende verslaving.

Natuurlijk zijn er nog meer verslavingen waar een medewerker mee kan worstelen.

Slaapproblemen oplossen met hypnose Verslavingen

Faalangst, spreekangst, onzekerheid

Het is snel te verhelpen met hypnose. Als werkgever help je enorm als je een medewerker de kans geeft om belemmeringen lost te laten.

Vrouwen hebben nog wel de neiging zichzelf kleiner te maken, zichzelf weg te cijferen en dringen daardoor minder goed door tot de top van een organisatie. En dat terwijl ze zo goed georganiseerd zijn, een brede blik hebben en creatieve oplossingen hebben.

 

Vrouwen Naar De TopMeer zelfvertrouwen door hypnose

Contact informatie


Peppelkade 48
3992 AK Houten

info@hypnosecentrumutrecht.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2024