logo
afbeelding

 Monique Tenthof van Noorden

Hypnotherapeut Monique Tenthof van Noorden is dé hypnosespecialist in Midden-Nederland. Zij is zeer sterk in hypnosetechniek,  hypnotisch taalgebruik en Mesmerisme. Hypnotiseren kan iedereen leren, net als hypnotisch taalgebruik.

Monique Tenthof van Noorden is eigenaar van Hypnose Centrum Flevoland in Almere met werkgebied Flevoland, Amsterdam en Midden-Nederland. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ook cliënten en cursisten uit andere delen van Nederland mijn Hypnose Centrum bezoeken. Ik mag mijzelf dé hypnosespecialist van Midden Nederland noemen en de hypnose-opleiding leert je naast alle hypnose technieken ook het hypnotisch taalgebruik ten volle te benutten om elke keer weer een succesvol resultaat te krijgen.

Ik vind het fijn om anderen te laten kennis maken met de mogelijkheden van directe hypnose zodat zij dezelfde mooie dingen kunnen ervaren als ik.

Naast hypnose ben ik gespecialiseerd in Mesmerisme en magnetisme. Mesmerisme is de voorloper van de moderne hypnose zoals wij die nu kennen. De moderne hypnose maakt gebruik van taal. Het oude Mesmerisme maakt gebruik van energie. Fijn om hypnose te kunnen toepassen door middel van hypnotisch taalgebruik en door het gebruik van alle energie in onszelf en overal om ons heen.

Bevrijd jezelf uit de waan van de dag en leef je leven

Hypnose heeft mijn leven zoveel leuker gemaakt
Monique Tenthof van Noorden

Ik heb belemmeringen losgelaten, mijn wat negatieve zelfbeeld is verdwenen, ik bijt niet meer op mijn nagels en eet geen snoep, koek, chips en taart meer. En het gaat allemaal vanzelf. Ik hoef er niet over na te denken. Ik ben een veel gelukkiger en gezonder mens geworden. Van mijn chronische pijn heb ik geen last meer, geen PDS meer en ik heb geen bloeddruk medicatie meer nodig.  Ik heb de stap gezet om uit mijn comfortzone te stappen en ik leef nu het leven zoals ik dat graag wil.

Directe hypnose

Ik werk altijd met directe hypnose omdat dit een snelle methode is die werkt met een diepe trance waardoor je snel en effectief bij het onderbewuste komt. Dat is de plek waar je patronen, emoties, en overtuigingen te vinden zijn. Je hoeft niet te wroeten in problemen van vroeger, maar gaat direct naar de oplossing. Wil je wel weten hoe het komt dat je ergens last van hebt dan kan dat, maar het is niet noodzakelijk. Loslaten en verdergaan… hoe fijn is dat!
Directe hypnose voelt heerlijk ontspannend en je ervaart een enorme kalmte en rust gedurende de sessie.

 

Herbeleven of loslaten

Toen ik niet bekend was met directe hypnose wist ik niet dat ik belemmeringen op deze manier kon oplossen en ook niet dat het zo gemakkelijk ging. Ik hoefde niets te herbeleven, er niet over te praten, maar gewoon loslaten en verder leven.

Er wordt mij wel eens verteld dat je een gebeurtenis moet verwerken of een plek moet geven om verder te kunnen gaan. Voor mij was loslaten een perfecte manier. Ik heb namelijk geen behoefte om vervelende gebeurtenissen, angsten, nare gesprekken of pijn opnieuw door te maken, al is het maar door erover te praten. Ik leef nu en blijf in het nu en zonder zorgen voor de dag van morgen.

Wil je wel herbeleven om het een plekje te geven dan kan dat gewoon. Het is altijd een persoonlijke keuze. Regressie therapie is een goede, veilige en snelle manier

 

Een informatiebijeenkomst

Ik heb veel bijeenkomsten georganiseerd waarbij het kennismaken met hypnose voorop stond. Wat is hypnose, hoe werkt het, hoe voelt het en wat zijn dan de voordelen van hypnose? Deze vragen worden allemaal beantwoord en nog veel meer.
Als je wilt kun je even ervaren hoe hypnose voelt.

Heb jij ook interesse in een informatie bijeenkomst? Dat kan bij jou op locatie. Neem even contact op Contact Hypnose Mijn jarenlange ervaring als trainer, onderwijzer en leidinggevende heeft bij mij het zaadje gelegd om mijn passie voor hypnose te combineren met mijn passie om te trainen en onderwijzen. Ik houd van praktijkgericht onderwijs en de beste manier is doen, doen en doen. Het is gelijk ook de leukste manier.

Gun jezelf een prachtig leven

Directe hypnose heeft mijn leven zoveel mooier en gelukkiger gemaakt en dat gun ik jou ook! Je bent van harte welkom voor een hypnose sessie om jouw klacht, belemmering of vervelende overtuiging op te lossen of je komt praktijkgericht leren hoe je hypnose kunt inzetten om jezelf en een ander te helpen. Ik vind dat er geen mooier vak is dan dit.

 

Vanaf 3 mei. Kijk naar omroep Flevoland op woensdag van 10.30 tot 11.00 voor de positieve tip en meditatie.

EASY FM
Elke maandagochtend ben ik in de ochtenshow van Bart van der Molen Mindset Monday op EASY FM met een praktische posititeve tip. Dit is een tip die zo praktisch is dat het je leven direct wat mooier gaat maken zonder dat je er heel veel moeite voor hoeft te doen. Op Instagram van EASY FM kun je de tips nog nalezen. Maar, je mag ook een mailtje sturen en dan stuur ik je de tip van die week gewoon per mail.

Artikel in The Optimist januari 2023

27 oktober 2022 – Radio Interview met SKSFM in Almere

Een interview door Brenda Serree van Iki Gai

Spreker op Florence Nightingale Festival

 

 

Events, bijeenkomsten, beurzen, festivals, events, bedrijven of clubs

Je kunt mij inhuren als organisatie, instantie, sportschool, groep, event, beurs, fair, festival of als familie.

Vind je het leuk als ik jouw feestje, bijeenkomst, personeelsfeest, familiebijeenkomst,  zakelijk event  nog interessanter, leuker en boeiender kom maken?

Heb jij als ondernemer interesse om de kracht van hypnose in te zetten voor jouw zakelijk succes? Bel 06 – 39 14 23 66

 

Hypnose kan zoveel meer dan je denkt 

Het leven wordt zoveel leuker met positieve gedachten

 

Als ik zeg dat ik hypnotiseur ben springen mensen soms een paar meter achteruit. Dat betekent voor mij dat deze mensen nog niet weten hoe hypnose werkt, hoe hypnose voelt en wat de voordelen zijn van hypnose.

Ik vond het ook een beetje spannend, maar ik was vooral erg nieuwsgierig maar het  was een heel fijn gevoel, rust in mijn lichaam en in mijn hoofd en daarom enorm ontspannend. Zo ontspannen ben ik nooit eerder geweest.

Mijn zelfbeeld zat mij in de weg

Ik wilde af van belemmeringen die ik al jaren had en waar ik gewoon niet vanaf kwam. Ik was beschermd opgevoed en andere mensen waren belangrijker voor mijn ouders dan wijzelf. Die overtuiging heb ik meegekregen. Dat gebeurde helemaal vanzelf.

Mijn zelfbeeld was minder zelfverzekerd van binnen als het er van buiten uitzag. Ik had een masker op en deed me stoerder voor dan ik echt was.  Van binnen was ik nog altijd dat onzekere meisje dat zichzelf minder vond dan andere mensen en ik had altijd wel zelfkritiek. Als een ander iets deed vond ik het perfect. Deed ik hetzelfde dan was het niet goed genoeg.

Ik voel me geweldig

Na de hypnosesessie voelde ik niet direct een verschil. Ik had geen hoge verwachtingen, dus het maakte niet uit. Maar wat gebeurde mij nou? Midden in de nacht werd ik wakker en ik dacht “wow, ik voel me geweldig”. Ik voel me sterk, vol motivatie en ik voelde een enorme kracht, zelfbewustzijn en zelfliefde.

Ik ben het waard, ik doe er toe en ik kan alles

Dat is wat ik dacht en ik denk het nog steeds. De overtuiging dat ik alles kan en dat het altijd goed genoeg is wat ik doe is een heerlijke overtuiging. Ik ben het waard en ik doe er toe en ik kan alles. Ik voel het tot diep in mijn hart en het maakt mijn leven zoveel leuker. Vol zelfvertrouwen en zelfwaardering creëer ik mijn eigen levenspad. Wat een ander er ook van vindt. Ik geniet van alles en hele mooie dingen komen op mijn pad. Gelukkig zijn is waar het in het leven om gaat. Ik leef maar één keer en ik wil niet vol negatieve gedachten zitten, mar vervuld zijn van positieve gedachten en zelfwaardering. Het geeft mij een enorm gelukkig gevoel. Dit heb ik niet eerder ervaren. En het mooiste is dat het blijft. Het oude patroon van negatief denken is weg.

 

Het is nooit te laat om het leven te leiden waar je van droomt…

Hypnose heeft mij zo veel gebracht, namelijk een gelukkiger leven, een veel betere gezondheid en ik heb geen enkele last meer van onzekerheid. Ik ben nu wie ik altijd al had willen zijn en ik voel me sterk en krachtig en ik waardeer mezelf.

Ik vind hypnose enorm bevrijdend en het voelt ook gewoon erg fijn. Ik vind het ontzettend leuk om anderen ook de voordelen van hypnose te laten ervaren en net zo vrij en succesvol te zijn als ik ben.

Niets is mooier dan anderen dezelfde bevrijding te laten meemaken. Of het nu on zelfvertrouwen gaat, om een beter gewicht, of een betere lichamelijke of geestelijke gezondheid. Iets mooiers is er toch niet.

Ik ben een zeer gepassioneerde spreker over hypnose en positief denken en ik wil zoveel mogelijk mensen bereiken om ook hun belemmeringen, hun bagage, hun valkuilen, hun negatieve gedachten en overtuigingen en patronen los te laten en het leven te leiden waar zij over dromen.

 

 

Belemmeringen en vaste patronen zijn als een duiveltje!

Net als elk ander mens had ik ook zo mijn dingen die ik graag anders zou willen. Maar ik ging er van uit dat die belemmeringen en vaste patronen gewoon bij mij hoorde. Ja, waar heb ik het dan over?

Gewichtsproblemen, jojo-en, niet echt te dik, maar wel een snoeperd die er tijden vanaf kon blijven, maar als ik er eenmaal aan toegaf en ook weer niet vanaf kom blijven, met alle frustratie die je daarbij voelt. Ik cijferde mezelf weg en was behoorlijk perfectionistisch zoals zoveel andere vrouwen. Mijn bloeddruk was te hoog en ik slikte dagelijks bloeddrukverlagers en ook had ik chronische pijn aan mijn polsen, duim en muis van mijn hand. Oh, ja nagelbijen was ook zo’n dingetje. Afgekloven nagels had ik altijd wel. Mijn zelfbeeld was niet positief, ik vond mezelf dik, ik vond anderen er altijd beter uitzien en van spreken in het openbaar kreeg ik behoorlijke zweethanden.

Waarom kan ik het wel?

Heel simpel. Door hypnose zijn mijn niet langer nuttige gewoonten vervangen door gewoonten die veel beter en gezonder voor mij zijn. En dat is gebeurd omdat ik het zo wil.  Ik heb de keuze gemaakt om mijn eigen patronen te verbreken. Patronen uit het verleden die geen dienst meer doen heb ik losgelaten. Door hypnose heb ik de kans gekregen een gezonder en gelukkiger leven te leiden. En dat is precies wat ik wil Jij kan het ook!

Vervul je dromen. Je leeft maar één keer!

Directe hypnose zorgde ervoor dat ik mijn oude patronen direct losliet en die blije en gelukkige persoon kon worden die ik zo graag wilde zijn. Hypnose bleek een prettig moment van totale ontspanning te zijn. Het effect van hypnose was er direct en is er nog altijd. Dit is mij nooit eerder gelukt met mindfulness of andere therapeutische technieken. Directe hypnose heeft mij de vrijheid gegeven om te zijn wie ik wil zijn, zonder belemmeringen en onzekerheden.

En wat betekent dat? In het kort gezegd: Ik slik geen bloeddrukmedicatie meer. Mijn bloedruk is van 180-110 naar 120-80 gegaan en ik ben al maanden zonder medicatie. Ik gebruik geen suikerproducten meer en eet minder, ik heb geen last van stress en accepteer mijzelf zoals ik ben. Oud leed, oude trauma’s en onverwerkte zaken heb ik in 1 sessie verwerkt. Mijn chronische pijn is weg en ik tennis zelfs af en toe. Nergens meer last van en zelfs mijn nagels hoef ik niet meer te verbergen.

Kortom ik ben de ambassadeur voor directe hypnose en ik weet wat je ervaart als je bij mij een sessie hebt

Stap uit jouw massahypnose van alledag en kies voor jezelf. Je leeft maar 1 keer en je wilt toch niet piekerend door het leven of bezig zijn met gevoelens en patronen die niet goed voor jou zijn?

Directe hypnose zorgde ervoor dat ik mijn oude patronen los kon laten en die blije en gelukkige persoon kon worden die ik zo graag wilde zijn. Hypnose bleek een prettig moment van totale ontspanning te zijn. Het effect van hypnose was er direct en is er nog altijd. Dit is mij nooit eerder gelukt met mindfulness of andere therapeutische technieken. Directe hypnose heeft mij de vrijheid gegeven om te zijn wie ik wil zijn, zonder belemmeringen en onzekerheden.

Stel jezelf eens de volgende vragen: Is dit het leven dat ik werkelijk wil leven? Ben ik de persoon die ik wil zijn? Wordt er wel naar mij geluisterd? Waar wil ik later op terugkijken en trots op zijn? Wil ik altijd piekeren, bezig zijn met mijn gewicht of mezelf wegcijferen?

Is er een vast patroon of een belemmering die je in de weg staat?

Iedereen heeft belemmeringen en onzekerheden. In deze snel veranderende tijd waarin er veel wordt verwacht van vaders, moeders, leiders, werkgevers, werknemers en ondernemers moet je goed op jezelf passen en stevig in je schoenen blijven staan.

Jij kan het ook!

Herken jij een vast patroon of een belemmering dat in de weg staat?
Misschien wil je af van je slechte gewoontes, onzekerheid, je angsten of fobieën?
Wellicht wil je gezonder eten of vitaler leven?
Aarzel dan niet, investeer in jezelf voor een echt verschil Je zult het direct merken.

Boek hier jouw persoonlijke sessie

Ik heb een vitaliteitsprogramma ontwikkeld en geef hypnose sessies aan organisaties en bedrijven om de productiviteit en de vitaliteit van werknemers te vergroten, maar ook individuele hypnosebehandelingen aan particulieren.
Voor vrouwen die meer succes willen ervaren heb ik een effectieve masterclass ontwikkeld “Vrouwen Naar De Top”.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!
OMNIA Hypnose is gevestigd in Almere, maar mijn werkgebied is landelijk.
Ik heb veel cliënten in Amsterdam en Naarden.

 

Monique Tenthof van Noorden

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@hypnosecentrumflevoland.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2023