logo

Ondernemingen willen graag vitale en stressvrije medewerkers

vitaliteit

Vitale medewerkers zijn goud waard!
Hoe gezond, stressvrij en energiek zijn jouw medewerkers?

Afvallen, stoppen met roken, geen stress! Veel vitaliteitsprogramma’s richten hierop, maar wat is het succes? En wat is het succes op de lange termijn? En wat kost het eigenlijk?

Directe hypnose zou zomaar de vitaliteit en productiviteit van jouw medewerkers kunnen verhogen. Stressvrij, gestopt met roken, een beter eetpatroon, een positieve instelling  of veel meer motivatie.

Bovendien, een zieke of slecht functionerende medewerker kost een werkgever veel geld. Wat motiveert werknemers meer dan een blijvend gezondheidsvoordeel? Geef je werknemer een sessie hypnose en je merkt hoe snel je ziekteverzuim daalt.

Het overgrote deel van langdurend verzuim wordt veroorzaakt door stress en stress-gerelateerde klachten. Zowel het aantal meldingen als de duur van het verzuim stijgt al jaren. Eén op de 5 mensen krijgt in zijn leven te maken met depressie, angst, paniekaanvallen, burn-out, overspannenheid of onzekerheid en ook een groot deel van de mensen krijgt te maken met werkstress. Uit de toename van stressklachten blijkt dat er nu helemaal geen succesvolle aanpak is waardoor het stressverzuim afneemt.

De draagkracht van de persoon 

We zijn ons vaak niet bewust hoe terugkerende gedachten en overtuigingen ons gedrag in belangrijke mate bepalen. Iedereen kent wel de uitdrukking “dit overkomt mij nou elke keer weer”. Dit gebeurt als een gedrag een  overtuiging is geworden. Als een overtuiging dan ook nog stress veroorzaakt dan is het een vast patroon geworden waar je niet zelf vanaf komt.

Hypnose richt zich op ingesleten gedrag en de overtuiging die stress veroorzaakt.

Directe hypnose kan de vitaliteit in jouw bedrijf vergroten

Met directe hypnose bied je medewerkers een andere methode om van stress af te komen, af te vallen, te stoppen met roken, gezonder te eten of drinken, te sporten of om geen last van spreekangst meer te hebben.

Hypnose is goedkoop, werkt snel, is effectief en een hulpmiddel voor blijvend vitale medewerkers

Directe hypnose is een goede methode om angst, stress en psychische klachten aan te pakken.

Van onze gedachten zijn we ons vaak niet bewust, maar ze bepalen wel in belangrijke mate ons gedrag en sommige van onze gedachten zijn zo ingesleten dat het een overtuiging is geworden.  Dit heeft een zeer grote impact op hoe wij reageren in situaties. Iedereen kent wel de uitdrukking “dit overkomt mij nou elke keer weer”.

Als je gedrag een onbewuste overtuiging is geworden, dan reageer je altijd op dezelfde manier en als die manier stress of psychische klachten veroorzaakt, kom je daar niet vanzelf vanaf.

Stop met doen wat je altijd hebt gedaan en het overkomt je niet meer. Doe het op de manier die bij jou past. Misschien vind je hypnose een goed idee?

Directe hypnose is vernieuwend, duurzaam, eenvoudig en betaalbaar

Blije medewerkers zorgen voor meer blijvend succes en een lager ziekteverzuim

Om jouw medewerkers te informeren hoe hypnose werkt, hoe het voelt en wat de voordelen ervan zijn biedt hypnotherapeut Monique Tenthof van Noorden van Hypnose Centrum Almere de workshop Kennismaken met directe hypnose aan.
Ervaar hoe hypnose voelt! Je zult merken dat je nog nooit eerder zo ontspannen bent geweest!

Bel 06 39 14 23 66 en maak een afspraak!

Hypnose Centrum Almere biedt ook diverse opleidingen, die zeer geschikt zijn voor leidinggevenden. Toegepaste hypnose door een leidinggevende kan positief bijdragen aan het succes van de medewerkers of teamgenoten.

 

Een hypnose sessie

Binnen het bestaande vitaliteitsprogramma is een aanvulling met directe hypnose een serieus alternatief voor medewerkers die een andere methode willen proberen en misschien wel bekend zijn met de resultaten van directe hypnose

directe hypnose om blijvend af te vallen

Directe hypnose is heel betaalbaar

  • Geen lange trajecten
  • Vooraf een informatiebijeenkomst op locatie
  • Lage kosten
  • Aanvulling op het bestaande vitaliteitsprogramma

https://www.omniahypnose.nl/tarieven/

 

 

Neem nu contact op!

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@hypnosecentrumflevoland.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2023