logo

Heb jij last van een angst of een fobie?
Pak je mindset aan!

Laat angst jouw leven niet belemmeren 

 

Pak jouw angst of fobie aan met directe hypnose. Steeds meer mensen ervaren angst voor oorlog. Oekraïne is zo’n 1400 km hiervandaan, maar ook hier ervaren mensen de angst voor oorlog en de gevolgen van deze oorlog. Op social media uiten veel mensen hun angst en ook kinderen zijn angstig en onrustig. De oorlog is dichterbij dan we gewend zijn en dat doet echt wat met je, ook omdat de media er continu over berichten en ons ervan doordringt dat de oorlog zich kan uitbreiden of dat wij te maken krijgen met nog grotere tekorten of hogere kosten.

 

De invloed van de media

Volg je de media dan hoor je niets anders dan dat we bang moeten zijn. Bang voor oorlog, bang voor nog hogere prijzen, bang voor gebrek aan gas en veel mensen zitten thuis in de kou in een dekentje gewikkeld. En dan is er ook nog corona. Blijf  binnen als je verkouden bent en kom niet in aanraking met andere mensen.

Focus niet op externe factoren

Het is belangrijk om je jouw focus op al deze externe factoren los te laten.  De situatie in de wereld verandert niet en onrust is er altijd, maar de angst heeft jou niet meer in zijn greep en je richt je op (nieuwe) interne gevoelens zoals rust, balans, ontspanning en levensvreugde.

Met welke angsten of fobieën kies ik voor directe hypnose?

Met welke angst of fobie dan ook is hypnose een heel doeltreffende methode.

Een muis, een spin, vliegangst, straatvrees, faalangst, claustrofobie of sociale angst. Er zijn vele vormen van angst, die je leven kunnen beperken of beheersen.

Stuk voor stuk vervelende angsten, waarvan je vaak niet eens meer weet hoe die zijn ontstaan. Misschien hebben ze je ooit beschermd, maar nu zijn ze wellicht een last geworden en belemmeren jou in je functioneren. Angst beïnvloed jouw geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Wordt het geen tijd om van jouw angsten en fobieën af te komen?

Positieve Gedachten

Een heerlijk leven zonder angst of fobie!

Verschillende onderzoeken wijzen hypnose aan als een effectieve methode om permanent angstaanvallen of fobieën te overwinnen

Via hypnose kunnen we de gedachten, die jouw bang maken, omzeilen en direct naar het onderbewustzijn gaan om tot de diepere oorzaak van jouw angst of fobie te komen. Zo kunnen we ontdekken waarom een bepaalde gebeurtenis zoveel angst of paniek veroorzaakt, om uiteindelijk de angst of fobie te verhelpen, zonder medicatie!

Hoeveel sessies hierbij nodig zijn is per persoon en per angst verschillend. Sommige zijn al met slechts 1 sessie op te lossen, andere duren wat langer.

 

Contact informatie

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@hypnosecentrumflevoland.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2023