logo

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over hypnose en Hypnose Centrum Flevoland

 

Hypnose Centrum Flevoland opent nieuwe vestiging in Houten

Vanaf 15 november kun je online een afspraak maken in Houten. (Utrecht) Mensen vanuit heel Nederland komen voor een hypnose sessie en Utrecht is goed centraal gelegen.

Ook in het Hypnose Centrum Utrecht kun je terecht voor de oplossing van jouw probleem. Wil je nu al je afspraak plannen dan nog even bellen/appen of mailen.

Gratis parkeergelegenheid in Houten en in Almere.

De Opleiding Hypnotherapeut  is nu al te boeken voor locatie Houten met een start in november. Er is een leuke actie van 10% korting als je je aanmeldt voor de opleiding in Houten in november.

Meld je aan

Samenwerking met Helping Hands and more

Afwezigheid van medewerkers heeft een grote impact  op het bedrijf. Het leidt niet alleen tot extra kosten wanneer medewerkers uitvallen, je verliest als werkgever ook een groot deel van de opgebouwde ervaring en kennis van het bedrijf. De collega’s kunnen het werk wel een tijdje opvangen, maar een blijvende oplossing is dit niet.

Verzuim is nog steeds de grootste kostenpost voor de werkgever. Nog steeds, omdat we zien dat verzuim alsmaar oploopt. Burn-outgerelateerde klachten zijn een belangrijke oorzaak voor langdurig verzuim. Verzuim is dus gigantisch en de kosten kunnen wel oplopen tot meer dan 100.000 euro per medewerker.  

Veel mensen met burn-outklachten worden puur cognitief begeleid. Helping Hands and More en Hypnose Centrum Flevoland kijken naar de mens in zijn of haar geheel: Mentaal, Emotioneel en Fysiek.

We richten ons op oorzaken en niet alleen op symptomen en gedrag. We kijken naar de gehele mens en alle systemen, maar ook hoe die persoon functioneert in zijn omgeving en welke patronen, overtuigingen van vroeger en vermijdingsstrategieën er zijn.

In slechts enkele sessies met directe hypnose vindt er een verandering plaats in oude patronen en overtuigingen waardoor de medewerker anders functioneert en een ander gedrag heeft. Helping Hands and more gaat daarna aan de slag en de medewerker is aan de slag en de kans op terugval is nihil.

Een strategie die werkt voor werkgever en werknemer

 

Kijk ook eens bij Connie van Helping Hands

Hypnose Centrum Flevoland en het Ronald Mc Donald huis 

In het Ronald McDonald huis Utrecht kunnen ouders die in het Ronald McDonald huis Utrecht wonen kosteloos een Workshop Zelfhypnose bij wonen.

Ook als je weer thuis bent, maar de draad van je leven nog niet goed kan oppakken kun je deze workshop bijwonen.

Neem contact op met jouw contactpersoon in het Ronald Mc Donald huis

Dit is iets wat ik graag doe. Ook ik ben ouder en mijn kind is langdurig ziek geweest en heeft vaak in het ziekenhuis gelegen. Ik wil heel graag ouders die ditzelfde doormaken steun geven in deze periode.

Ronald Mc Donald huis Utrecht

Hypnotische maagverkleining

Krijg in 4 sessies een hypnotische maagverkleining die je helpt om makkelijk gewicht te verliezen.

Een maagverkleiningsoperatie in een ziekenhuis heeft altijd risico’s. Er is een algehele verdoving en er worden nieuwe verbindingen gemaakt. Dit geeft risico op complicaties. Na de operatie moet je dagelijks extra vitaminen  innemen. Na de operatie kun je last krijgen van buikpijn en dumping. Er kan dus van alles gebeuren tijdens een operatie. Ondanks dat je je bewust bent van de risico’s van een operatie in het ziekenhuis overweeg je het misschien toch wel omdat dit echt een oplossing voor jou is.

Heb je wel eens gedacht aan een hypnotische maagverkleining? Dit is een onbewuste operatie die voor jouw brein levensecht lijkt en een slagingspercentage van 83,3%  heeft.

Dit is een geweldig alternatief voor de daadwerkelijke operatie omdat er geen risico is op complicaties.

Prijs € 699,- incl BTW

Bel/app of mail voor een telefonisch intakegesprek

neem contact op met Monique

In actie voor het Toon Hermans huis in Amersfoort

Tijdens een benefietdiner op zaterdag 9 december 2023 van 18 tot 22 worden er veilingstukken verkocht waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Toon Hermans Huis.

Hypnose Centrum Flevoland stelt een hypnose sessie beschikbaar waarvan de opbrengst naar het Toon Hermans Huis gaat.

 

 

 

Lees meer over het Toon Hermans Huis

Omroep Flevoland en Hypnose Centrum Flevoland

Wil jij meer positieve energie in je leven kijk dan naar Energy Boost op omroep Flevoland.

Positieve gedachten zorgen ervoor dat je minder stress hebt, minder vermoeid bent en minder piekert. Positieve gedachten zorgen ook voor meer energie, voor levenslust en voor een gezonder en blijer leven.

Klik op de link en kijk naar aflevering gemist.

Energy Boost op omroep Flevoland

EASY FM en Hypnose Centrum Flevoland

Wil jij elke maandagochtend een nuttige en praktische tip over de invloed van positieve gedachten op jouw gezondheid en welzijn?

Luister op EASY FM naar Monday Mindset in de ochtendshow van Bart van der Molen naar mijn positieve tip van de week.

Wil jij praktische en positieve tips die je simpel kunt toepassen? Luister naar EASY FM.

Heb je de tip gemist? Kijk dan naar programma gemist of stuur me een appje of mail!

Positieve tip van de week

Contact informatie


Peppelkade 48
3992 AK Houten

info@hypnosecentrumutrecht.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2024