logo

Opleiding tot Hypnotherapeut

Opleiding tot Hypnotherapeut

Een professionele en praktische hypnose opleiding waarmee je direct aan de slag gaat

De opleiding Hypnotherapeut van Hypnose Centrum Flevoland is een unieke en toonaangevende, praktijkgerichte beroepsopleiding.

Waarom uniek, toonaangevend en praktijkgericht? Altijd max 4 deelnemers in een groep, je oefent de technieken niet 1 of 2 x maar tientallen keren en je gaat aan de slag met echte cliënten waardoor je de intake, sessie en nagesprek goed beheerst. Je weet wat je moet vragen en hoe je het moet vragen. 

De opleiding bestaat uit 4 praktijkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. De lesstof is praktisch ingedeeld en lees je thuis voorafgaand aan de praktijkdag door. Ja, alleen lezen en niet leren. Zodra je tijdens de praktijkdag aan de slag gaat merk je dat je de lesstof als vanzelf opneemt.

In elke module leer je meer technieken om te hypnotiseren én om veel verschillende problemen op te lossen.

Leer hypnose technieken
Leer hypnotisch communiceren
Doe gelijk lekker veel praktijktraining op met echte cliënten

Je kunt niet leren hypnotiseren zonder praktische oefeningen. Hypnose leer je door het zelf te doen, en dat doe je tijdens een praktijkdag. Hypnose leren is direct de theorie in praktijk brengen en te hypnotiseren en zelf gehypnotiseerd te worden en met echte problemen aan de slag te gaan.

Monique Tenthof van Noorden is de trainer en zij begeleidt jou stap voor stap en na de 4 intensieve praktijkdagen voel jij je zelfverzekerd en kun je direct aan de slag. Je krijgt een door de Beroepsvereniging voor Alternatieve Zorg geaccrediteerd diploma. 

Een anoniem review van Joop

Ik ben ontzettend tevreden over de ervaring. Monique’s lessen zijn zeer prettig, helder en to the point. Haar duidelijke uitleg maakt de lesstof gemakkelijk te begrijpen en toe te passen. Wat is vooral waardeerde is haar praktijkgerichte aanpak. Monique weet hoe ze complexe concepten op een begrijpelijke manier kan overbrengen en haar onderwijsstijl zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd voelt om het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Als docent straalt Monique vriendelijkheid en professionaliteit uit wat de leerervaring des te positiever maakt. Ik ben dankbaar voor haar begeleiding tijdens mijn opleiding en beveel Hypnose Centrum Flevoland van harte aan aan iedereen die geïnteresseerd is in hypnose en hypnotherapie.

 

Een toegankelijke opleiding voor een betaalbare prijs!

 

Wanneer kun je starten?

Module 1 op vrijdag 13 oktober
Module 2 op zaterdag 14 oktober
Module 3 op vrijdag 3 november 

Module 4 op zaterdag 4 november

of 

Module 1 op vrijdag 20 oktober
Module 2 op zaterdag 21 oktober
Module 3 op vrijdag 17 november
Module 4 op zaterdag 18 november  

 

Neem gewoon eens contact met mij op!

De voordelen van deze opleiding

Toelatingseisen

Ben jij geïnteresseerd in hypnose en wil je graag hypnose leren? Dan is de opleiding tot Hypnotherapeut een goede keuze voor jou. Je leert hypnose toepassen en je kunt na het volgen van de opleiding jezelf en anderen hypnotiseren en problemen oplossen waarvan je dacht dat het onmogelijk was.

De opleiding Hypnotherapeut kan ook zeer geschikt zijn voor mensen die al werken in de (para) medische zorg of werkzaam zijn als therapeut, al dan niet in de alternatieve zorg.

Je bent 18 jaar of ouder en je beheerst de Nederlandse taal voldoende in woord en geschrift.

Geaccrediteerde opleiding Hypnotherapie

Na de opleiding tot Hypnotherapeut kun je een hypnose praktijk starten (hypnotherapie) en op professionele en ethisch verantwoorde wijze gebruik maken van directe hypnose.

Na afronding van de opleiding ben je in staat om als professioneel hulpverlener op de meest effectieve manier problemen bij jouw cliënten aan te pakken. Je werkt probleemoplossend, biedt hulp bij diverse klachten en jouw client staat centraal.​

Maar ook als je hypnose leert omdat je hierin bent geïnteresseerd leert het je veel over jezelf en je leert je eigen problemen oplossen, je eigen patronen te doorbreken en je kunt ook anderen hiermee helpen. Hypnose brengt je dicht bij de innerlijke mens die we door zo bewust te denken een beetje in de vergeethoek is geraakt. Door hypnose maak je contact met je innerlijk en jouw zijn. Leer meer innerlijk te leven door af en toe je bewuste denken even te laten ontspannen.

De praktijkgerichte lesdagen zijn intensief, maar ook ontspannend en inspirerend en na afronding van de opleiding mag jij jezelf  Hypnotherapeut noemen.

 

Beroepsvereniging Alternatieve Geneeswijzen

Al tijdens de opleiding kun jij je inschrijven als student bij de Beroepsvereniging van Alternatieve Geneeswijzen (BAT) tegen een gereduceerd tarief. Kijk voor meer informatie op: CAT | Collectief Alternatief Therapeuten (catcollectief.nl)

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is zeer geschikt voor mensen die een eigen hypnotherapie praktijk willen starten. En deze opleiding is zeer geschikt voor iedereen die interesse heeft in de mogelijkheden van hypnose. Ben je geïnteresseerd in mensen en wil je anderen helpen hun problemen op te lossen dan is de opleiding hypnose echt wat voor jou.

Steeds meer professionals ontdekken de snelle en blijvende werking van directe hypnose, professionals als psychologen, tandartsen, artsen, verpleegkundigen, coaches, natuurgenezers, gewichtsconsulenten, mensen met een NLP achtergrond of mensen die hypnose op professionele wijze willen inzetten bij sporters.

 

Inhoud van de opleiding

De geaccrediteerde opleiding tot Hypnotherapeut omvat in totaal 4 modulen. Elke module bestaat uit digitale lesstof, instructiefilms, oefeningen, digitaal en telefonisch contact en een praktijkdag. Kijk bij de modulen voor de inhoud.

afbeelding
Basis Hypnose
afbeelding
Advanced Hypnosetechnieken
breek-je-vrij
Therapie, Regressie en Pijnreductie
afbeelding
Zelfhypnose, Groepshypnose, Praktijk , Eindtoets

Ben je enthousiast geworden?
Meld je aan 

  • Investering €1000 excl BTW
  • Prijs is voor de gehele opleiding inclusief de praktijkdagen
  • De opleiding bestaat uit 4 modulen met elk een verplichte praktijkdag
  • Geen verborgen kosten
  • Een door het GRO geaccrediteerde opleiding Hypnotherapeut
  • Het hypnose centrum is centraal gelegen in het midden van het land, in Almere
  • Ook praktijkdagen mogelijk nabij Utrecht
Klik hier om je aan te melden

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@hypnosecentrumflevoland.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2023