logo
leren is leuk

De opleidingen van Hypnose Centrum Flevoland zijn krachtig, maar hypnose leren is ook leuk!

Hypnose leren is niet moeilijk

De hypnose opleidingen van Hypnose Centrum Flevoland zijn gericht op mensen die op zoek zijn naar een hypnose training, workshop of cursus om hypnosevaardigheden te ontwikkelen of te verbeteren en op hypnotherapeuten die hun professionele carrière willen bevorderen.

Een hypnose opleiding kan verschillende aspecten omvatten, afhankelijk van de specifieke cursus of training die je volgt. Over het algemeen leer je bij een hypnose training hoe je hypnose kunt gebruiken om verandering te bewerkstelligen in de gedachten, gevoelens en gedragingen van mensen.

De belangrijkste dingen die je zult leren bij de opleidingen van Hypnose Centrum Flevoland zijn:

  • Hoe je een hypnotische trance kunt opwekken bij iemand anders en hoe je deze kunt gebruiken om hun geest te beïnvloeden.
  • Verschillende technieken om de aandacht van de persoon te focussen en hun bewustzijn te veranderen.
  • Hoe je suggesties kunt formuleren die effectief zijn voor het bereiken van specifieke doelen.
  • Hoe je hypnotische suggesties kunt gebruiken om iemands gedrag of gewoonten te veranderen.
  • Verschillende toepassingen van hypnose, zoals het verminderen van stress en angst, het verbeteren van prestaties en concentratie, het stoppen met roken, enzovoort.
  • Technieken voor het hypnotiseren van groepen en individuen. (Waardevol voor leidinggevenden!)
  • Hoe je hypnose kunt gebruiken als onderdeel van een bredere therapeutische benadering.

Het is belangrijk op te merken dat hypnose training niet betekent dat je controle over de geest van anderen hebt. In plaats daarvan gaat het erom dat je leert hoe je hypnose op een veilige, ethische en effectieve manier kunt gebruiken om verandering te bewerkstelligen en mensen te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Je leert hypnosetechnieken toe te passen, je taalgebruik positief in te zetten en hoe je jezelf en anderen kunt helpen om problemen aan te pakken en van klachten af te komen.

Er zijn meerdere trainingen beschikbaar zoals een opleiding hypnose of een workshop zelfhypnose. Kies wat bij jou past!

Leren in hele kleine groepjes heeft als voordeel dat de aandacht niet hoeft te worden verdeeld en dat er ruim de tijd is om jouw vragen specifiek te beantwoorden.
De één leert sneller dan de ander en zo wordt de lesstof aangepast aan jouw tempo. Je leert sneller, je leert precies wat jij nodig hebt en je kunt al heel snel starten.  Het minimum aantal deelnemers is 2 voor de privé lessen.

afbeelding

Hypnose om van problemen af te komen

Hypnose geeft je kracht die je voor voor de rest van je leven kunt gebruiken voor jezelf én om anderen te helpen om van problemen af te komen.  Een kracht die we allemaal binnen in ons hebben, maar waar we zonder hypnose niet bij kunnen. Zo kun jij anderen helpen om af te komen van problemen, belemmeringen en negatieve overtuigingen die misschien wel onoplosbaar leken.

Lees hier meer over hypnose

Wil jij blijvende veranderingen in gang zetten bij jezelf en bij anderen?

Alle opleidingen, trainingen en workshops zijn een prachtige aanvulling op diverse beroepen, bijvoorbeeld voor mensen die werken in de zorg, coaches, consulenten … eigenlijk voor iedereen die met mensen werkt.

Ben je nieuwsgierig naar de kracht van hypnose?

Ben je nieuwsgierig wat hypnose is en wil je er alles over leren? Hypnotherapeut Monique Tenthof van Noorden nodigt je van harte uit om mee te doen, want hypnose leren is leuk, vooral als je direct praktisch aan de slag gaat.
Er wordt in kleine groepen geleerd en gewerkt met veel begeleiding en persoonlijke aandacht. Jij voelt je gezien en gehoord.

Hypnose en taalvaardigheid

Hypnose leren is ook een kwestie van taalvaardigheid. Je leert hoe je positieve suggesties gaat geven die voor verandering zorgen. Taalvaardigheid is dus een onderdeel van hypnose leren. Je zult versteld staan wat een verschil jij kunt gaan maken door jouw taalgebruik aan te passen.

Bij leren hoort lachen en gezelligheid

Samen leren en werken geeft een fijn groepsgevoel met een goede sfeer.  Bij leren hoort ook lachen, gezellig samen koffie of thee drinken en ervaringen uitwisselen.

Je bent vast al nieuwsgierig naar de werking van hypnose.  Je ontvangt voor iedere module alvast digitaal de theoretische lesstof. Leuk om je er alvast in te verdiepen!

Toelatingseisen

  • Het opleidingsniveau voor de modulen is MBO niveau. Een specifieke vooropleiding is niet vereist.
  • Het opleidingsniveau van de opleiding Hypnotherapeut is MBO+/HBO conform.
  • Je bent 18 jaar of ouder en je beheerst de Nederlandse taal voldoende in woord en geschrift.

Ben je enthousiast?

Start met jouw hypnose opleiding op

zondag 26 maart
maandag 27 maart

Klik hier om je aan te melden

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@hypnosecentrumflevoland.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2023