logo
leren is leuk

De opleidingen van Hypnose Centrum Flevoland zijn krachtig, maar hypnose leren is ook leuk!

Hypnose leren is niet moeilijk

De hypnose opleidingen van Hypnose Centrum Flevoland zijn geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in hypnose en voor mensen die wegens hun beroep veel werken met mensen en die hun professionele kennis willen uitbreiden om doeltreffender hulp te kunnen bieden. De opleiding Hypnotherapeut is een betaalbare opleiding met een geaccrediteerd diploma door de beroepsvereniging voor alternatieve zorg. (GRO)

De opleiding biedt vele voordelen:

 • Leer de theorie wanneer het jou uitkomt en waar het jou uitkomt
 • Start wanneer jij wilt
 • Leer in je eigen tempo
 • Je hebt digitaal en telefonisch contact met Monique wanneer je dit nodig hebt
 • Kies voor een betaalbare opleidingen opleiding met een erkend diploma (GRO)
 • Je oefent niet alleen op elkaar tijdens de praktijkdagen, maar je gaat met echte problemen aan de slag
 • De opleiding bevat 4 praktijkdagen (inbegrepen in de prijs)
 • De theoretische lesstof bevat instructiefilms en oefeningen
 • Een opleiding die precies biedt wat jij nodig hebt om een goede hypnotherapeut te worden
 • Geen grote volle klassen

De totale investering voor de opleiding Hypnotherapeut inclusief 4 praktijkdagen en een erkend diploma is € 1000 ex BTW.   Er zijn geen verborgen kosten en je kunt net zo lang over de opleiding doen als je zelf wilt.

Blended learning betekent een gemixte vorm van leren. Doordat je de theorie met behulp van instructiefilms thuis al leert zijn de lesdagen geheel gericht op praktijkgericht hypnotiseren. Je bespaart zo veel lesdagen dat je naar een locatie gaat om de lesstof tot je te nemen terwijl je dit net zo gemakkelijk thuis kunt doen.

De opleiding bestaat uit 4 modulen en elke module bevat 1 praktijkdag waarbij je al het geleerde echt in de praktijk gaat brengen. Omdat de lesstof al bekend is zijn de 4 lesdagen ruim voldoende om te leren hypnotiseren en je te verdiepen in hypnotisch taalgebruik.

Leer je hypnose alleen d.m.v. e-learning dan ben je weinig geld kwijt, maar dan weet je alleen in theorie hoe je moet hypnotiseren. Dan heb je wel een diploma, maar wat dan! Volg je een volledige opleiding waarbij ook de lesstof op locatie wordt behandeld dan investeer je veel meer vrije tijd en veel meer geld in je opleiding terwijl je eigenlijk veel thuis kunt doen.

Steeds meer mensen kiezen voor de blended learning methode omdat de praktijk uitwijst dat deze methode ervoor zorgt dat je net zo gemakkelijk op een praktische manier alle praktijkervaring opdoet en tevens de lesstof beheerst.

De belangrijkste dingen die je zult leren bij de opleidingen van Hypnose Centrum Flevoland zijn:

 • Hoe je een hypnotische trance opwekt bij jezelf en bij anderen en je leert de verschillende technieken om dit te doen
 • Verschillende technieken om de aandacht van de persoon te focussen en hun bewustzijn aan te spreken
 • Hoe je suggesties kunt formuleren die effectief zijn voor het bereiken van specifieke doelen
 • Verschillende toepassingen van hypnose, zoals het verminderen van stress en angst, het verbeteren van prestaties en concentratie, het stoppen met roken, afkomen van chronische pijn, enzovoort.
 • Technieken voor het hypnotiseren van groepen en individuen. (Waardevol voor leidinggevenden!)
 • Hoe je hypnose kunt gebruiken als onderdeel van een bredere therapeutische benadering

Het is belangrijk op te merken dat hypnose training niet betekent dat je controle over de geest van anderen hebt. In plaats daarvan gaat het erom dat je leert hoe je hypnose op een veilige, ethische en effectieve manier kunt gebruiken om verandering te bewerkstelligen en mensen te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Je leert hypnosetechnieken toe te passen, je taalgebruik positief in te zetten en hoe je jezelf en anderen kunt helpen om problemen aan te pakken en van klachten af te komen.

Er zijn meerdere trainingen beschikbaar zoals een opleiding hypnose of een workshop zelfhypnose. Kies wat bij jou past!

De één leert sneller dan de ander en zo kun je jouw eigen tempo bepalen.  Je leert sneller, je leert precies wat jij nodig hebt en je kunt direct starten.

Opleiding Hypnotherapeut
afbeelding

Hypnose om van problemen af te komen

Hypnose geeft je kracht die je voor voor de rest van je leven kunt gebruiken voor jezelf én om anderen te helpen om van problemen af te komen.  Een kracht die we allemaal binnen in ons hebben, maar waar we zonder hypnose niet bij kunnen. Zo kun jij anderen helpen om af te komen van problemen, belemmeringen en negatieve overtuigingen die misschien wel onoplosbaar leken.

Lees hier meer over hypnose

Wil jij blijvende veranderingen in gang zetten bij jezelf en bij anderen?

Alle opleidingen, trainingen en workshops zijn een prachtige aanvulling op diverse beroepen, bijvoorbeeld voor mensen die werken in de zorg, coaches, consulenten … eigenlijk voor iedereen die met mensen werkt.

Ben je nieuwsgierig naar de kracht van hypnose?

Ben je nieuwsgierig wat hypnose is en wil je er alles over leren? Hypnotherapeut Monique Tenthof van Noorden nodigt je van harte uit om mee te doen, want hypnose leren is leuk, vooral als je direct praktisch aan de slag gaat.

Hypnose en taalvaardigheid

Hypnose leren is ook een kwestie van taalvaardigheid. Je leert hoe je positieve suggesties gaat geven die voor verandering zorgen. Taalvaardigheid is dus een onderdeel van hypnose leren. Je zult versteld staan wat een verschil jij kunt gaan maken door jouw taalgebruik aan te passen.

Bij leren hoort lachen en gezelligheid

Samen leren en werken geeft een fijn groepsgevoel met een goede sfeer.  Bij leren hoort ook lachen, gezellig samen koffie of thee drinken en ervaringen uitwisselen. Tijdens de praktijkdagen ga je samen met de andere cursisten aan de slag. Leerzame dagen waarin je met en van elkaar leert.

Toelatingseisen

 • Het opleidingsniveau voor de opleiding is MBO niveau. Een specifieke vooropleiding is niet vereist.
 • Je bent 18 jaar of ouder en je beheerst de Nederlandse taal voldoende in woord en geschrift.
 • Totaalprijs inclusief praktijkdagen en erkend diploma is €1000 ex BTW.

Ben je enthousiast?

 

Meld je aan voor de opleiding

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@hypnosecentrumflevoland.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2023