logo
hypnose centrum flevoland

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Hypnose Centrum Flevoland is hét centrum voor hypnose in Midden-Nederland

Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven wel een ervaring met hypnose, alleen noem je het dan niet zo. Als je geconcentreerd bezig bent of je bent in gedachten tijdens het autorijden, waarbij je ineens denkt van oh ben ik al hier, dan ben je in een spontane hypnose.

Hypnose is een staat van geconcentreerde aandacht waarbij je opgaat in een innerlijke wereld. Hypnose is een natuurlijk fenomeen. Het maakt gebruik van ontspanningstechnieken, het voorstellingsvermogen en het is vergelijkbaar met een dagdroom of fantasie.

Onderzoek van wetenschappers heeft aangetoond dat hypnose een heel krachtig middel is voor gedragsverandering, wegnemen van belemmeringen en negatieve overtuigingen.

Hypnose werkt snel, is doelgericht, is kostenbesparend en heeft een langdurig effect!

“Elke hypnose is een zelfhypnose” is een bekende uitspraak en zeker waar. Als je ‘onder hypnose’ gaat, heb je daar zelf de regie over en die regie houd je ook.

Hypnose Centrum Flevoland is niet voor niets hét centrum voor hypnose. Vaak komt iemand van ver voor een hypnosesessie met Monique. Zij luistert goed, is analytisch en praktisch ingesteld, heeft resultaat en de mond-op-mond reclame doet de rest.

Het Hypnosecentrum is goed bereikbaar, heeft gratis parkeerplekken en ligt in een prachtige ecologische omgeving. Een ontspannende, inspirerende en groene omgeving.

Wil jij hypnose leren en anderen helpen om van een klacht af te komen? Wil jij leren hoe je anderen snel, doeltreffend en blijvend kan helpen en gelijk ook zelf een persoonlijke groei doormaken?

Lees meer over de opleidingenMeld je aan voor hypnose therapie
directe hypnose om blijvend af te vallen

Misschien is directe hypnose wel de oplossing voor jou? Herken jij één van deze problemen?

Staat jouw probleem er niet tussen? Er zijn zoveel verschillende problemen, belemmeringen, negatieve overtuigingen. Teveel om op te noemen. Neem gewoon even contact op als jouw probleem hier niet tussen staat. 

 • Slechte gewoonten
  Roken, snoepen, nagelbijten, ongezond eten, teveel frisdrank of alcohol drinken, snacken, ongezond diëten
 • Negatieve overtuigingen 
  Je hebt een slecht zelfbeeld en vindt jezelf niet goed genoeg, je vindt dat je niets waard bent, je voelt je onzeker, je vindt jezelf niet mooi of te dik of je vindt dat je niet zwak mag zijn, zelfkritiek, ik mag er niet zijn, ik moet alles zelf doen
 • Pijn, angst en fobieën
  Chronische pijn, vage klachten, migraine, vliegangst, faalangst, examenvrees, spinnen, muizen, hoogtevrees, claustrofobie, pleinvrees, sociale angst.
 • De valkuilen 
  Uitstelgedrag, niet kunnen omgaan met tegenslag, gebrek aan overtuigingskracht en daadkracht, twijfel, sociale onzekerheid, angst voor afwijzing, geen focus, geen overtuiging dat je het echt kan, onzekerheid, afwachtende houding. 

Een greep uit de hypnose behandelingen

meer-zelfvertrouwen-voor-vrouwen
Krijg meer zelfvertrouwen
kom van je stress af
Kom direct van je stress af
stop-met-nagelbijten-in-1-sessie
Stop met nagelbijten
afvallen-in-1-sessie
Afvallen en gezond eten
vitaliteit
Stoppen met roken
in-1-sessie-van-je-angst-af
Pijn, angst en fobieën

Monique staat garant voor persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid, passie voor het vak hypnose én passie voor training en onderwijs.

Wil jij niet opgaan in de massa en anoniem zijn?
Wil jij gezien en gehoord worden?
Wil jij een hypnosesessie met Monique?
Wil jij professioneel, resultaatgericht, boeiend en praktisch onderwijs?

Dan ben je hier precies aan het juiste adres.

Ook kun je regelmatig op diverse plekken in het land met Monique kennismaken. Van 2 t/m 5 februari in de Jaarbeurs Utrecht tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs bijvoorbeeld. Kijk verder bij nieuws waar je Monique binnenkort kunt ontmoeten.

Kun je er niet bij zijn? Luister dan naar één van de vele interviews of lees een artikel.

Over Monique
directe-hypnose-voor-een-direct-en-blijvend-resultaat

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van directe hypnose?

Dat je dit leest betekent dat je geïnteresseerd bent om een oplossing te zoeken om van je klacht of je belemmering af te komen. Of dat je nieuwsgierig bent om zelf hypnose te leren. Houd het deze keer niet bij lezen maar stap uit je comfortzone en neem eens contact op 

Neem nu contact op!

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@hypnosecentrumflevoland.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2023